Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen is er klaar voor

1 reactie | 1199x gelezen
09-03-2018 10:00

EvDelft | Max Verstappen had een goede bui, gisteren, na zijn laatste testdag in de RB14 op het circuit van Barcelona. Volgens hem kan het team blij zijn met wat ze hebben.

Bron: TheCheckeredFlag.co.uk

Verstappen reed 187 op het Spaanse circuit, waar hij zijn eerste overwinning behaalde, twee jar geleden. Tijdens die 187 ronden waren er totaal geen problemen. Guillaume Rocquelin, hoofd race ingenieur van Red Bull, was daar zeer over te spreken.

De jonge Nederlander werd slechts twaalfde van de dertien coureurs die gisteren een tijd neerzetten. Hij was alleen sneller dan Lance Stroll, voor Williams. Echter, Max liet weten dat het voor Red Bull niet om de tijden ging, gisteren maar om het aantal ronden.

"Vandaag zou ik veel ronden gaan rijden. Héél veel ronden. De focus lag erop dat we lange runs zouden doen en de auto goed zouden laten aanvoelen. Er waren geen problemen met de wagen en ik ben tevreden met de snelheid. We kunnen hier zeker verder op bouwen. Of het goed genoeg is, moeten we nog afwachten, want dat weten we pas wanneer we gaan racen. Ik denk echter wel dat we tevreden kunnen zijn met wat we hebben. Ik ben er klaar voor", liet hij dan ook weten.

Max zal op 23 maart weer in de auto stappen. Dat is tijdens de eerste vrije training voorafgaand aan de Grote Prijs van Australië.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Kan niet wachten op die eerste race!!! nog 2 weekies!!
Vrees dat het P5 gaat worden, maar hoop nog steeds heel hard op een grotere strijd voorin en podiumplekken voor Max....

0 09-03-2018 13:03:24
;