Menu
© McLaren
Nieuws

Honda is blij, performance eindelijk een beetje op niveau

1 reactie | 805x gelezen
13-11-2017 14:46

Gallardo | Honda’s motor-chef, Yusuke Hasegawa, is blij met de 8e plaats welke Fernando Alonso in Brazilië wist te behalen. Hij is uitermate blij met de performance die de motor de laatste tijd laat zien. Het laat zien dat Honda in ieder geval op het juiste spoor zit.

Bron: Motorsport-Total.com

Toch klaagde Alonso na de race dat hij niet tevreden was met het vermogen wat de Honda motor geeft tegenwoordig. Hij zei zelfs dat Toro Rosso zich alvast zorgen mocht gaan maken voor volgend jaar. Toch ziet Yusuke Hasegawa dat anders. “Sinds Monza gaat het de goede kant op, het vermogen wat de motor geeft zit op een redelijk goed niveau. Het grootste verschil zit hem nu in de baan en de condities daarvan. Op het ene circuit zijn Williams en Force India sterker en op het andere Renault en kunnen wij ook goed meekomen”.

“Wij zijn op de goede weg maar nog niet helemaal daar waar wij hadden willen zijn. Wij komen qua vermogen nog net wat te kort op de andere motoren.” Fernando Alonso was niet bijster onder de indruk van de Honda motor. Zelfs met geopende DRS en volle batterij kon hij niet aan de Williams van Massa voorbij komen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Camiel221
Nieuwspress

hahaha, het leek regelmatig of alonso stil stond op het rechte stuk..... wat nou op niveau

0 13-11-2017 23:19:34
;