Menu
© Renault
Nieuws

Carlos Sainz doet de beschuldigingen van Felipe Massa af als onzin

0 reacties | 650x gelezen
12-11-2017 06:00

EvDelft | Carlos Sainz zegt dat de beschuldigingen van Felipe Massa aan zijn adres, dat hij de Braziliaan opzettelijk zou hebben opgehouden, nergens op slaan.

Bron: AutoSport.com

Massa was kwaad. Heel kwaad. Hij beschuldigde Sainz ervan verantwoordelijk te zijn voor een compleet onacceptabel incident, dat die hem opzettelijk zou hebben gehinderd tijdens de snelle ronde van de Braziliaan in de derde kwalificatiesessie.

Sainz: "Ik begrijp het niet. Ik begrijp de beschuldigingen en de problemen niet. Misschien begreep hij de situatie verkeerd. Hij heeft het hele weekeinde mij in de weg gereden, ook tijdens de kwalificatie. We hebben wat onenigheid gehad tijdens de vrije training maar ik zie niet wat hij bedoelt met dat ik hem in de weg gereden zou hebben. Ik kan dat niet begrijpen."

"Hij reed mij eerder in bocht 4 in de weg, en nu beschuldigt hij mij ervan dat ik dat bij hem expres heb gedaan? Ik snap dat echt totaal niet. Het zou goed zijn voor ons beiden om er morgen eens aan te denken, want we hebben 70 ronden voor de boeg en om dan over één ronde te gaan lopen klagen, slaat nergens op. Ik hoop dat hij morgen met zijn goede been uit bed stapt, dan zal ik wel even met hem praten", aldus de Spanjaard.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;