Menu
© Red Bull
Nieuws

Daniel Ricciardo vertelt iets over Max Verstappen wat we nog niet wisten

0 reacties | 2099x gelezen
11-10-2017 14:00

EvDelft | In zijn nieuwste column voor Red Bull werd Daniel Ricciardo gevraagd iets te schrijven over zijn teamgenoot, dat de mensen nog niet weten.

Bron: F1i.com

Max... Dit is echt grappig. Tijdens de strategische besprekingen op zondag, ligt hij altijd met zijn hoofd op tafel. Als je niet beter wist, zou je denken dat hij sliep. We weten 100% zeker dat hij luistert en alles hoort, zo ziet het er alleen niet uit!

Sebastian is ontzettend bijgelovig. Hij heeft een geluksamulet in zijn schoen of in zijn overall, dat weet ik niet meer precies. Ik denk zelf dat het niet helpt, want je schoenen of je overall helpen je niet aan je overwinning.

Ik vind het wel geweldig hoeveel speelruimte er is in de zeer kleine ruimte die wij als coureurs hebben. Gelukkig kunnen de fans onze lichaamstaal goed zien. En ik vind het geweldig hoe het geluk in de Formule 1 van het ene moment op het andere naar een andere coureur kan overslaan. Het is verbazingwekkend hoe een coureur met zoveel talent onder zoveel druk kan presteren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;