Menu
© Haas F1
Nieuws

Chase Carey: "Singapore is onze handtekening in Azië"

0 reacties | 322x gelezen
13-09-2017 12:00

EvDelft | Chase Carey, de CEO van de Formule 1, heeft er vertrouwen in in dat Singapore en de FOM snel een contractverlenging tekenen voor na 2017.

Bron: F1i.com

Het evenement heeft een contract tot en met dit seizoen, opgesteld door Bernie Ecclestone in 2012. De race staat dan ook op de kalender voor 2018 als 'nog niet bevestigd'. Dit is in verband met het nog niet getekende contract voor de komende periode.

Carey: "We zijn actief bezig met onze partners in Singapore, en we willen een nieuwe overeenkomst sluiten. We hebben een goede relatie met hen. Omdat een overeenkomst nog niet rond is, zijn we nog steeds in onderhandeling."

De Amerikaan liet verder geen details los over de gesprekken, maar liet weten dat het Marina Bay Street Circuit een geweldige toevoeging is voor de Formule 1 en een cruciale race in Azië.

"Singapore is het anker van onze Aziatische strategie. Het is de handtekening van Azië. Het is een opmerkelijke race en ons doel is het contract te verlengen. Het is een race waar we zeker trots op zijn. Singapore is de toegangspoort tot Azië en het heeft in de afgelopen 50 jaar veel groei doorgemaakt en de aandacht van de wereld gekregen", aldus Carey.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;