Menu
© McLaren
Nieuws

Overeenkomst tussen Renault en McLaren is een oplossing voor de korte termijn

2 reacties | 748x gelezen
13-09-2017 09:16

EvDelft | Marc Priestley en Chris Medland hebben deze week op televisie laten weten dat de overstap van McLaren naar Renault een noodgreep is geweest, maar geen oplossing voor de lange termijn

Bron: SkySports.com

De twee kenners van Sky Sports begrijpen heel goed dat McLaren van Honda af wilden en verwachten dan ook tijdens het komende raceweekeinde een officiƫle aankondiging - na drie jaar problemen. De overstap naar Renault zal voor McLaren betekenen dat ze voor het eerst in de geschiedenis van het team met de Fransen gaan samenwerken.

Maar voormalig monteur van McLaren, Priestley, zegt dat hij dit niet als permanente oplossing zien en denkt dat het team op zoek is naar een verbetering in de prestaties voor 2018.

Chris Medland, journalist in de Formule 1, denkt dat McLaren de enige ontsnappingsroute heeft genomen van Honda vandaan die het heeft kunnen nemen. Hij verwijst daarbij naar de frustraties die Red Bull heeft met de motoren van Renault. Medland denkt echter wel dat McLaren, Honda, Toro Rosso en Renault er alle vier beter uit zullen komen dan dat ze voorheen waren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bengelke
Gold Member

Ik heb ook al gelezen dat mc laren deraan denkt, om, vanaf 2021, zijn eigen motoren te maken

1 13-09-2017 11:46:40
EvDelft
Moderator

Dat heb je vast op deze site gelezen, want dat artikel heb ik van de week geplaatst... Oud nieuws, dus.

13-09-2017 12:00:07
;