Menu
© Pirelli
Nieuws

Williams wacht met het laten bijtekenen van Felipe Massa

0 reacties | 439x gelezen
13-09-2017 00:01

EvDelft | Williams neemt een afwachtende houding aan wat betreft het verlengen van het contract met Felipe Massa voor volgend seizoen.

Bron: NBCSports.com

Het team laat weten dat het zich liever concentreert op de prestaties op de baan, dan dat het zich laat afleiden door contractonderhandelingen.

De 36 jaar oude Braziliaan was vorig jaar al met pensioen gegaan maar werd teruggehaald toen Valtteri Bottas naar Mercedes ging. Massa leek te genieten van het rijden in 2017, en houdt van de nieuwe auto's. Ook heeft hij - om punten - een aardige strijd aan zijn broek met nieuwkomer en teamgenoot Lance Stroll.

Claire Williams liet weten: "Felipe heeft geweldig werk gedaan. Het is een bonusjaar voor ons. Hij was zo vriendelijk terug te keren en hij heeft goed werk geleverd. Het is duidelijk dat de afgelopen paar races zwaar waren voor hem, nadat hij in Hongarije ziek was geworden. Dat is nu achter de rug en we kijken uit naar weer goede prestaties van hem voor de rest van het seizoen."

"Verder moeten we gewoon afwachten. Ik denk dat ik al duidelijk heb gemaakt dat wij als team ons willen richten op het kampioenschap voor constructeurs. We willen onze vijfde plek zien te behouden. Ik geloof nooit dat we Force India nog kunnen inhalen, helaas. Er zijn echter veel teams die ons op de hielen zitten en die graag ons voorbij streven in punten. We kunnen ons dat niet veroorloven", aldus de teambaas.

"Het is voor ons dus het belangrijkst dat we op de baan presteren en ons niet richten op de rijdersopstelling voor het komende seizoen. Er zijn nog acht races te gaan dus er is nog veel tijd om na te denken over komend seizoen", besloot Claire.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;