Menu
© Renault
Nieuws

Carlos Sainz bevestigt overstap naar Renault niet

1 reactie | 661x gelezen
12-09-2017 16:00

EvDelft | Het lijkt erop dat Carlos Sainz in Singapore zijn laatste race voor Toro Rosso zal rijden.

Bron: GrandPrix.com

Verschillende bronnen melden dat de Spanjaard in Singapore een contract zal tekenen waarmee hij coureur wordt van Renault, ten koste van Jolyon Palmer. Pierre Gasly, junior coureur voor Red Bull, zal de Spanjaard dan opvolgen bij het Italiaanse team.

Echter, Sainz bevestigt, ernaar gevraagd, niets: "Red Bull doet zijn best voor mijn carrière en wat zij ook beslissen, dat zal ik accepteren. Het is moeilijk voor mij, want wat ik ook zeg, er is altijd iemand blij en iemand niet blij. Daarom zeg ik liever niets. Alles wat ik weet, is dat er veel mensen zijn bij Toro Rosso die mij de coureur hebben gemaakt die ik vandaag de dag ben."

Op de vraag of hij wist of het verhaal Toro Rosso - McLaren - Renault - Honda in Singapore eindelijk duidelijkheid wordt, antwoordde hij: "Ik heb geen idee. Maar ik denk dat het voor alle betrokken partijen beter is zo snel mogelijk alles rond te hebben. De voorbereidingen voor 2018 zijn al bezig."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Nee hè, gaat hij (veel) mensen van Toro Rosso nu echt betichten van het feit dat zij hem de (mindere) coureur hebben laten worden? Sainz ligt er uit.

0 12-09-2017 19:41:00
;