Menu
© McLaren
Geruchten

Jenson Button wellicht volgend seizoen weer hele jaar actief

0 reacties | 894x gelezen
17-05-2017 00:20

EvDelft | Jenson Button heeft geweigerd te ontkennen dat de terugkeer tijdens de Grote Prijs van Monaco zijn laatste race is, en dat hij volgend jaar niet zal racen.

Bron: MailOnline.co.uk

Button, die in Abu Dhabi vorig jaar een carrière van 17 jaar afsloot, zal tijdens de Grote Prijs van Monaco weer achter het stuur zitten, omdat hij Fernando Alonso vervangt die in de Verenigde Staten is voor de Indy 500.

De 37 jaar oude Engelsman mag dan zijn raceactiviteiten dit jaar op een laag pitje hebben gezet, maar hij heeft een overeenkomst met McLaren voor 2017 én 2018. En nu de toekomst van Alonso bij het team aan een zijden draadje hangt, heeft de wereldkampioen van 2009 laten doorschemeren dat hij wel eens volgend jaar een terugkeer zal beleven als vervanger van de Spanjaard.

Button: "Ik kan het niet uitsluiten. Ik heb een contract met McLaren waarin staat dat ik volgend jaar zal racen, dus ik sluit helemaal niets uit."

Tevens liet hij weten dat hij aan het begin van dit jaar benaderd is door twee teams om te racen in dit seizoen. Die teams zouden alleen maar Williams en Mercedes geweest kunnen zijn.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;