Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen verontschuldigt zich voor opmerking over Brazilianen

4 reacties | 786x gelezen
18-04-2017 00:36

EvDelft | Max Verstappen heeft zich verontschuldigd voor het geval hij een Braziliaan heeft beledigd met zijn grapje tegenover Felipe Massa over Brazilianen in het algemeen, tijdens de Grote Prijs van Bahrein, afgelopen weekeinde.

Bron: MotorSport.com

De Nederlander was kwaad op Massa toen die zijn laatste snelle ronde verpestte. Toen de pers hem ernaar vroeg, of hij al met de coureur van Williams had gesproken, grapte hij: "Hij is een Braziliaan, wat valt er te bespreken?"

Echter, Massa kon daar niet om lachten en waarschuwde hem. Ook in Brazilië kwam de Nederlander onder vuur te liggen.

In het licht van deze gebeurtenissen, heeft Verstappen zijn verontschuldigingen aangeboden aan de Brazilianen voor het beledigen van een bevolkingsgroep. Hij deed dat op zijn pagina op Facebook.

Verstappen: "Ik ben van mening dat ik mijn opmerkingen van dit weekeinde moet toelichten. Ik ben een gepassioneerd racer en was erg teleurgesteld toen mijn laatste snelle ronde werd verpest. Mijn reactie is echter uit zijn verband getrokken. Ik heb nooit alle Brazilianen willen beledigen, want ik heb groot respect voor hen en ze zijn altijd aardig tegen mij als ik hun land bezoek. Één van mijn beste races was vorig jaar in Brazilië en het was erg speciaal om in dat land zo'n goede race te rijden. Een land dat coureurs heeft voortgebracht als Ayrton Senna, Emerson Fittipaldi en Nélson Piquet. Ik wil mijn verontschuldigingen aanbieden aan elke Braziliaan die zich beledigd voelt en ik kijk uit naar de volgende race in jullie land."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Mooi omde reacties op zijnexcuus te lezen op zijnFB. De grote meerderheid bedankt hem,maar zegt het compleet onnodig te vinden. Hi jschijnt meer fans danmassa te hebben in brazilie ????????

1 18-04-2017 06:02:27
RvDelft
Member

Haha ja dat zou je inderdaad zeggen.

18-04-2017 09:36:54
maus_weed
Member

massa mag zijn schoenveters niet eens vast knopen wat lult die nouw.

0 18-04-2017 13:48:17
Sicko
Gold Member

Deze Massa was toch weg? Tot genoegen van alle F1-fans?
En meent die huigelaar dan Verstappen de les te moeten lezen? Juist de Braziliaanse F1-fans zijn van mening dat Massa zijn mond moet houden en niet spreekt namens de Brazilianen maar alleen uit zijn gefrustreerde geest.

0 18-04-2017 21:29:25
;