Menu
© Williams
Nieuws

Massa waarschuwt Verstappen over commentaar op Brazilië

2 reacties | 1010x gelezen
17-04-2017 17:42

EvDelft | Felipe Massa heeft Max Verstappen gewaarschuwd 'voorzichtig' te zijn met wat hij tegen de media zegt.

Bron: GrandPrix.com

Nadat de Nederlander klaagde dat de veteraan voor Williams zijn snelle ronde in Bahrein verpestte, liet hij weten dat hij er niet met Massa over zal gaan praten. "Hij is een Braziliaan, dus er valt weinig te besprkenen", liet Verstappen weten.

Toen Felipe Massa dat hoorde, zocht hij de Nederlander op: "Ik heb hem gezegd: 'Wees voorzichtig met wat je zegt, want je moet nog naar Brazilië om daar te racen. Wees voorzichtig met wat je zegt'. Het was niet goed van hem om te zeggen wat hij zei zonder dat hij weet waar hij het over heeft."

De verbale oorlog tussen Massa en Verstappen gaat twee jaar terug, toen Massa de destijds 17 jaar oude Nederlander in Monaco 2015 als 'gevaarlijk' bestempelde.

Tevens liet de Braziliaan weten niet blij te zijn met diens klacht over zijn rijden in de kwalificatie in Bahrein: "Ik heb hem helemaal niet opgehouden. Misschien ben ik de zondebok omdat hij niet vóór zijn teamgenoot kon komen en moest hij iemand anders de schuld geven. Hülkenberg en ik hadden hetzelfde, maar wij klagen niet."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Hou wel van dit soort opmerkingen, of het slim is moet natuurlijk iedereen voor zichzelf weten. Massa maakt het zelf nog groter dan het is om er weer op te reageren maar dat spelletje is al een tijdje gaande.

Was Massa niet met pensioen? ;-)

0 17-04-2017 18:04:15
Sicko
Gold Member

Massa is oude meuk en niet meer dan veldvulling. Daar moet je echt geen aandacht aan besteden.

Saillant detail is wèl is dat deze veldvulling invloed blijkt te hebben op waar het werkelijk om draait. En dat zou Massa als geen ander moeten weten.

0 17-04-2017 20:46:20
;