Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff aan de tand gevoeld vanwege teamorders

4 reacties | 1515x gelezen
17-04-2017 13:34

EvDelft | Hoewel Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, zijn coureur Valtteri Bottas nooit als tweede coureur heeft willen bestempelen, moest die wel zijn teamgenot Lewis Hamilton voorbij laten tijdens de Grote Prijs van Bahrein.

Bron: PlanetF1.com

Hamilton probeerde tijd goed te maken vanwege een vijf seconden straf die hij had gekregen en probeerde Sebastian Vettel achterna te jagen, maar daarvoor reed Bottas in de weg. Dus werd hem gevraagd opzij te gaan. Wolff werd na afloop stevig aan de tand gevoeld vanwege de teamorders, maar wilde of kon niet bevestigen dat dit de toon wordt voor de rest van het seizoen.

Wolff: "We hebben geprobeerd de coureurs het op de baan te laten uitvechten, want het is niet leuk zoiets te moeten zeggen. We hebben pas drie races gehad en daarom is het heel oneerlijk tegenover Valtteri het hier verder nog over te hebben. De beslissing was moeilijk en ik wil nog niemand bestempelen als tweede coureur. Laat me met rust, alsjeblieft!"


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Met rust laten ??????????????????????????????????????

1 17-04-2017 13:50:15
Binatang
Silver Member

Mercedes wil een overwinning. en de beste kans die ze daarop hadden was met Hamilton.
Nix op aan te merken. Dan moet Bottas daarvoor wijken. Heeft nix te maken met tweede rijder,
gewoon boeren verstand.

17-04-2017 14:34:00
f1stevie
Silver Member

ze waren zoiezo p2 en p3 ... waarom moet Wolff zich daar mee moeien.... LH kon nooit meer bij Vettel geraken en er zeker niet voorbij! hierdoor word het duidelijk dat Bottas gewoon gehaald is om waterdrager voor wk die nog nooit geeft moeten strijden om zijn titels op zak te steken .... oja 1 keer vorig jaar en deze geeft hij dik verloren!

1 17-04-2017 17:35:48
F1ner
Bronze Member

Mercedes ging er misschien ook van uit omdat Hamilton sneller was en tijd goed maakte op dat moment ( door het cruisen van Vettel ) Dat als Vettel een foutje maakte , Hamilton er misschien nog voorbij kon .

18-04-2017 11:10:54
;