Menu
© McLaren
Nieuws

Stoffel: "Nieuwe McLaren is veel sneller"

4 reacties | 1338x gelezen
17-02-2017 10:13

EvDelft | Stoffel Vandoorne heeft laten weten dat de Formule 1-coureurs hard aan het trainen zijn voor het komende seizoen.

Bron: PaddockTalk.com

Nieuwe coureurs, zoals de Belg, en jonge coureurs, zoals Esteban Ocon en Carlos Sainz, hebben dit jaar hard moeten werken om de snellere auto's te kunnen rijden. Sainz schijnt vier kilo aangekomen te zijn, en Ocon zelfs vijf kilo.

Vandoorne: "De nieuwe Formule 1 zal veel sneller zijn. Ik heb veel aan sport gedaan of fit te blijven. Ik moet wel, want we kunnen niet rijden. De verandering in de reglementen houden in dat het veel zwaarder wordt voor de coureurs. Maar ik zie het niet als probleem, want ik heb een goede voorbereiding gehad. Het nieuwe seizoen mag wat mij betreft beginnen!"

McLaren en Honda hopen op een veel beter seizoen in 2017, maar het is nog niet helemaal zeker hoe de motor van Honda zal gaan presteren in het komende seizoen. Vandoorne: "Ik weet er niet veel over, ik heb alleen in de simulator getest. Het is wel duidelijk dat we veel sneller zullen zijn dan in de voorgaande jaren. De afgelopen jaren waren erg moeilijk voor McLaren, maar het team boekt veel vooruitgang. Hopelijk hebben we een paar goede testweken."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Rolograaf
Rookie

Alle motoren zijn een stuk sneller. Het grote issue wordt nu betrouwbaarheid. Langzamerhand slaat de paniek toe bij Merc RBR en Ferrari bij het naderen van de deadlines.. Het gaat een apart seizoen worden.

1 17-02-2017 11:21:15
EvDelft
Moderator


Rolograaf schreef:
Langzamerhand slaat de paniek toe bij Merc RBR en Ferrari bij het naderen van de deadlines.. Het gaat een apart seizoen worden.


Waar haal je die info vandaan? Ik zou daar dan graag iets over schrijven als je een link hebt voor mij.

17-02-2017 12:07:23
Nafta
Senior Member

"De verandering in de reglementen houden in dat het veel zwaarder wordt voor de coureurs"

Wat moet ik me hier bij voorstellen...hulk hogan like f1 rijders?

0 17-02-2017 11:28:49
cajos
Bronze Member

Met die bredere banden heb je op een droge baan 25% meer grip dus voor de remmen en de coureur zal het zeker heel zwaar worden door de veel grotere G krachten op lichaam en auto.

0 17-02-2017 15:36:49
;