Menu
© Pirelli
Nieuws

Teambaas Renault vertrekt per direct

0 reacties | 562x gelezen
11-01-2017 13:50

ozzyexowaw | Teambaas Frederic Vasseur vertrekt per direct bij Renault. Dat maakte Renault woensdag bekend. De Fransman had slechts een jaar de leiding over het raceteam.

Bron: www.bbc.com

Volgens Renault is er in goed overleg besloten een einde te maken aan de samenwerking. "Beide partijen verwachten in de toekomst hun goede werkrelatie voort te kunnen zetten in een nieuwe vorm'' aldus Renault. Meer details over het vertrek werden niet gegeven.
Volgens verschillende media verschilden Vasseur en Renault van mening over de nieuwe koers die Renault moest opgaan. Naar verluidt komt er eind februari een officiële verklaring, wanneer de nieuwe bolide wordt gepresenteerd.

Renault kende afgelopen jaar een teleurstellend seizoen in de Formule 1. Het wist met de coureurs Kevin Magnussen en Jolyon Palmer slechts acht WK-punten te verzamelen en eindigde daardoor op de negende plaats in het kampioenschap voor constructeurs.

Zonder de leiding van teambaas Vasseur, nemen Jérôme Stoll en directeur Cyril Abiteboul voorlopig de taken binnen Renault over.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;