Menu
© Mercedes
Nieuws

Technisch directeur Lowe weg bij Mercedes

0 reacties | 496x gelezen
10-01-2017 18:50

ozzyexowaw | Paddy Lowe (links op de foto) verlaat Mercedes om aan de slag te gaan bij Williams. De technisch directeur bevestigde dinsdag dat hij vertrekt bij Mercedes

Bron: www.skysports.com

Het vertrek van Lowe naar Williams zou verband kunnen houden met de overstap van Valtteri Bottas naar Mercedes. Bottas is de belangrijkste kandidaat om de opvolger te worden van de gestopte Nico Rosberg.

"Ik heb drie mooie jaren gehad bij Mercedes, waar ik met een ongelooflijk team heb gewerkt. Ik richt me nu op een nieuwe uitdaging en wens iedereen succes bij Mercedes." Aldus Lowe.

Toto Wolff voegde er nog wat aan toe: "Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in ons succes in de laatste drieënhalf jaar. Daarvoor willen we hem bedanken."

Lowe verruilde McLaren in 2013 voor Mercedes, waar hij samen met Toto Wolff de leiding kreeg over het team. Zijn contract bij Mercedes zou echter in mei aflopen. Mercedes maakte geen haast om dat te verlengen, waarna Lowe gekozen zou hebben voor Williams.

De mogelijke opvolger bij Mercedes zou zijn, James Allison. Hij werkte tot halverwege afgelopen seizoen bij Ferrari, maar besloot wegens privéomstandigheden te stoppen als technisch directeur bij Ferrari.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;