Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Manor: "Elfde plek kost ons kans om te overleven"

1 reactie | 561x gelezen
10-01-2017 19:01

EvDelft | Stephen Fitzpatrick, de eigenaar van Manor, laat weten dat het kwijtspelen van de tiende plek in het kampioenschap voor constructeurs een grote klap was voor de hoop voor het team in 2017 te overleven.

Bron: PaddockTalk.com

Afgelopen november ontkende hij nog dat het mislopen van de ongeveer € 15.000.000 aan prijzengeld een spelbreker zou zijn voor zijn team, maar onlangs is Manor onder curatele gesteld en dat houdt in dat het team het gevaar loopt in te storten. Het einde van Manor lijkt dus nabij, nog voordat de eerste race van het komende seizoen verreden wordt.

Fitzpatrick liet aan zijn team weten: "Lange tijd leken we op weg de tiende plek in het kampioenschap voor constructeurs veilig te stellen, maar de dramatische race in Brazilië betekende voor ons het einde van die hoop. Dat betekent ook dat de toekomst van het team en de kans om te racen in 2017 op het spel staan. Ik wil graag iedereen in het team bedanken voor het harde werk, de vastberadenheid en passie. We hebben enorm veel progressie geboekt maar helaas was het niet genoeg."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Zo debiel, dat 1 race met veel uitvallers zon groot verschil kan maken. Kantoch niet zeggen dat manor zoveel slechte rwas dan sauber.. gewoon geluk/pech wie op laatste plaats zou eindigen. Moet nie tzoveel verschil moeten uitmaken

0 11-01-2017 05:48:21
;