Deel dit bericht

Ecclestone: "Ferrari heeft vers bloed nodig"

Gepost door: EvDelft op 06-01-2017 18:52 947x gelezen

Bernie Ecclestone zegt dat Ferrari 'vers bloed' van buiten Italië nodig heeft als het weer succesvol wil zijn in de Formule 1. Volgens hem betekent het vasthouden aan het huidige beleid door de leiding bij Ferrari dat er geen successen behaald zullen worden.

Het Italiaanse team wist in 2014 geen enkele race te winnen en werd vierde in het kampioenschap voor constructeurs achter Mercedes, Red Bull en Williams. In 2015 leek er enige progressie te zijn toen Sebastian Vettel 3 races op zijn naam wist te zetten voor de Scuderia en het team het seizoen als tweede af wist te sluiten. Echter, in 2016 kon die lijn niet worden doorgetrokken en wederom werd er in 2016 geen enkele race gewonnen. Echter, volgens Ecclestone ligt dat niet aan Vettel dat zijn team in een neerwaartse spiraal lijkt te zitten, maar moet het team mensen van andere nationaliteiten inhuren als het weer wil slagen in de sport. Ecclestone: "Het ligt niet aan Vettel dat hij niet wint. Het ligt aan de auto en het team. Ferrari is in het verleden ook teruggevallen, voordat Michael Schumacher er ging rijden en Jean Todt er teambaas werd. Er werken gewoon teveel Italianen. Hou me ten goede, ik heb niets tegen Italianen, maar ze kunnen geen succesvol team leiden. Ferrari heeft vers bloed nodig. Maar ik weet zeker dat Sebastian zal doen wat hij kan om te slagen." Ondanks de aanhoudende geruchten dat de viervoudig wereldkampioen volgend jaar naar Mercedes gaat, beweert Ecclestone dat de Duitser vastberaden is te slagen bij Ferrari: "De missie van Sebastian heet Ferrari. Ik weet wat hij eerst wil."

Bron: GrandPrixTimes.com


Alle commentaren zijn eigendom van de posters. Formule1nieuws.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de commentaren.


Reacties op: Ecclestone: "Ferrari heeft vers bloed nodig"


Misjab
RE: Ecclestone: "Ferrari heeft vers bloed nodig"
Die ouwe is zo seniel nog niet. Heeft hier echt helemaal gelijk. Ferrari gaat nooit terug naar de absolute top als ze niet hun team verannderen in iets internationalers. Daarnaast geloof ik ook dat vettel graag wil slagen daar. Maar als ferrari verder afzakt, zie ik hem toch echt wel die stap naar mercedes makn in 2018
Gepost op: 07/01/2017 05:42
f1stevie
Gepost op: 07/01/2017 09:56
Misjab schreef: Die ouwe is zo seniel nog niet. Heeft hier echt helemaal gelijk. Ferrari gaat nooit terug naar de absolute top als ze niet hun team verannderen in iets internationalers. Daarnaast geloof ik ook dat vettel graag wil slagen daar. Maar als ferrari verder afzakt, zie ik hem toch echt wel die stap naar mercedes makn in 2018
idd dit word nu al jaren gezegd, maar niemand doet er iets aan, begrijp niet dat zelf het bedrijf Ferrari niet ingrijpt , want goede reclame is dat niet... ook ben ik akkoord dat de rijders hier niets kunnen aandoen... er moet minstens iemand bij ... die een auto kan tekenen en deze ook zo op de baan kan zetten... geld is voor Ferrari niet het probleem , dus moeten ze het anders gaan oplossen, dat ze dat zelf niet inzien begrijp ik niet!
Gepost op: 07/01/2017 09:56
Sicko
RE: Ecclestone: "Ferrari heeft vers bloed nodig"
Nou, nou, nou. Wat een onterechte lofzang op Vettel. Hij heeft zich nog nooit bewezen. Vettel wil wel, maar hij kan het gewoon niet. En hem vergelijken met (Michael) Schumacher gaat echt veel te ver. Schumacher had een duidelijk meerwaarde voor het team, die bij Vettel niet/nooit aangetoond is.

Ferrari heeft andere, maar verkeerde mensen op belangrijke plekken gezet. En daar zouden ze op terug moeten komen, echter daar zijn ze te trots voor. Dus blijven ze aanklooien.
Gepost op: 07/01/2017 09:53
EvDelft
Gepost op: 07/01/2017 18:45
Wie is Schuhmacher? Die ken ik niet... :-P
Gepost op: 07/01/2017 18:45
Sicko
Gepost op: 08/01/2017 17:32
Sicko schreef: Nou, nou, nou. Wat een onterechte lofzang op Vettel. Hij heeft zich nog nooit bewezen. Vettel wil wel, maar hij kan het gewoon niet. En hem vergelijken met (Michael) Schumacher gaat echt veel te ver. Schumacher had een duidelijk meerwaarde voor het team, die bij Vettel niet/nooit aangetoond is.

Ferrari heeft andere, maar verkeerde mensen op belangrijke plekken gezet. En daar zouden ze op terug moeten komen, echter daar zijn ze te trots voor. Dus blijven ze aanklooien.
@evandelft Gecorrigeerd! (zelfs 2 keer(!) moeten doen)
Gepost op: 08/01/2017 17:32