Menu
© Pirelli
Nieuws

Manor staat weer onder curatele

2 reacties | 592x gelezen
06-01-2017 15:54

EvDelft | Het lijkt erop dat Manor nog altijd niet een nieuwe inkomstenbron heeft weten te vinden. Het lijkt erop dat er wederom onzekere tijden voor het team aanbreken…

Bron: F1.co.uk

Twee jaar geleden was het team bijna failliet en stond het onder curatele. Het team heeft nu, na een relatief competitief seizoen, wederom financiële problemen en heeft niet het geld om het komende seizoen af te maken.

Een bron binnen het team liet weten: "Het team heeft sinds het begin van 2015 een grote sprong voorwaarts gemaakt, maar de positie waarin we ons bevinden betekent dat we geld nodig hebben om te kunnen investeren. Het management heeft onvermoeibaar gewerkt aan het vinden van nieuwe inkomstenbronnen, maar helaas is dat niet gelukt binnen de gestelde tijd. Daarom hebben we geen alternatief dan wederom onder curatele gesteld te worden."

Afgelopen vrijdag vertelde de leiding van het team aan de medewerkers dat het team inderdaad weer onder financieel toezicht staat. Dat betekent dat de toekomst van Manor in de Formule 1 opnieuw onzeker is.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Komt door 2 dingen; 1) de nwe regels leiden tot verplichte hoge investeringen (eenmalig) 2) het missen van die 15M door dat sauber opeens per ongeluk die 2 punten binnenhaalde. Geeft weer aan hoe stom het huidige systeem is.

Jammer, ik zag ze er graag bij en hoop ten zeerste dat ze het redden of overgekocht word n door een producent ( alfa, audi, etc.). Anders krijgt sauber wel een heel eenzaam seizoen als constante rode lantaarnhouder

0 07-01-2017 05:47:01
;