Menu
© Red Bull
Nieuws

Klaar voor titelstrijd

2 reacties | 1245x gelezen
02-01-2017 09:14

ozzyexowaw | Helmut Marko, de man bij Red Bull Racing, is van mening dat Max Verstappen klaar is om zich komend seizoen te mengen in de titelstrijd.

Bron: www.formula1.com

"Sinds Max in de Formule 1 zit, heeft hij onwijs mooie dingen laten zien en hij maakt nooit twee keer dezelfde fout. Hij heeft geen extra voorbereiding nodig, hij weet hoe alles in elkaar zit en gaat daar goed mee om. Zijn enige zwakte is soms nog zijn gebrek aan geduld. Hij probeert soms situaties te groot aan te pakken, terwijl hij eigenlijk alleen maar hoeft te wachten tot de kans zich voordoet. Maar ook op dat vlak ontwikkelt Verstappen zich super snel.” Aldus Marko.

Volgens hem is Red Bull Racing met Max Verstappen en Daniel Ricciardo in staat om een gooi te doen naar zowel de constructeurstitel voor Red Bull als de rijderstitel. "Als je puur kijkt naar vermogen zitten we Mercedes inmiddels dicht op de hielen en bij Red Bull hebben we eerder al laten zien dat we heel goed zijn in de ontwikkeling van een nieuwe auto”, Zei Marko er nog bij.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

EvDelft
Moderator

Ik zou zo zeggen: kom maar op! Gaan met die blauwe banaan. Het lijkt me geweldig om weer een seizoen mee te maken waarbij meer dan één team (of coureur...) kans maakt op de titel. Nu McLaren en Ferrari nog erbij en dan kunnen we ons opmaken voor een klassieker. Hoewel alleen Red Bull vs Mercedes ook al een enorme verbetering is, natuurlijk.

0 02-01-2017 10:15:23
Misjab
Gold Member

Ja kan ook niet wachten tot de eerste kracht verhoudingen duidelijk raken na de eerste tests.

Veel gaat afhangen van dat nieuwe motorblok van Renault. zullen ze een grotere stap hebben kunnen maken dan Mercedes? (die zitten ook niet stil natuurlijk).

Mooiste zou inderdaad een 4 way battle zijn, maar ik vrees dat de stap tegroot is voor McLaren om in 1 keer te maken, daar moeten we denk ik nog minstens een jaar meer op wachten totdat die weer mee gaan doen om overwinningen. Ferrari met zn huidige beleid gaat het vrees ik ook moeilijk krijgen, dus RB lijkt me de enige die echt nog wat kans zou hebben om de strijd goed aan te gaan met mercedes. MITS natuurlijk ze een hele goede motor krijgen. En Renault begint zich al in te dekken om de verwachtingen te temperen.... .
Laten we hopen dat dat slechts een strategie is en het ze lukt......
EInd februari weten we meer....

spannend!0 03-01-2017 08:23:30
;