Deel dit bericht

Verstappen terughoudend over kansen Suzuka

Gepost door: Camiel221 op 03-10-2016 14:14 1273x gelezen

Met slechts vier dagen rust strijkt het Formule 1-circus neer in Japan. Max Verstappen is terughoudend over zijn kansen in het Verre Oosten, ookal heeft Red Bull op deze bochtige baan technisch gezien goede kansen.

Op de vraag wat Verstappen denk te kunnen doen in Japan antwoordt hij: ''Ik zeg nog even niets. In Singapore hadden we de zege verwacht (Vertappen eindigde op de zesde plek, red.) en in Maleisiƫ dachten we dat een podiumplek al moeilijk zou worden en vervolgens worden we eerste en tweede. Ik wacht dus af en zie wel hoe het verder gaat. Al zou het normaliter goed moeten verlopen'', sluit Verstappen enigszins positief af. Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo is een stuk optimistischer. ''Het circuit ligt ons want met een goed chassis kun je er het verschil maken. Persoonlijk geniet ik van de baan. We kunnen absoluut op het podium strijden, zeker nu iedereen in het team zo goed geluimd is. We zijn de laatste tijd gewoon erg sterk. Aankomende zondag zullen we mee maken wat de Red Bulls kunnen doen op de baan.

Bron: Telegraaf.nl


Alle commentaren zijn eigendom van de posters. Formule1nieuws.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de commentaren.


Reacties op: Verstappen terughoudend over kansen Suzuka


haastig
RE: Verstappen terughoudend over kansen Suzuka
Starten vanuit de underdog en eindigen op het podium. RB 1 en 2, Vettel op 33.
Gepost op: 03/10/2016 16:00
Misjab
RE: Verstappen terughoudend over kansen Suzuka
Slim om niet te hoog vd toren te blazen. Normaal gesproken staan de mercedessen gewoon weer 1 en 2 op het podium daar (als het op snelhied aankomt dan). Ik denk Hamilton op 1 en Rosberg kort erachter.

Een leuke P3 voor MAX zou natuurlijk wel mooi zijn en ook zeer aannemelijk ; Ferrari is gewoon niet snel genoeg meer en RIC gaat max denk ik niet te veel in de weg zitten en gunt hem vast wel een P3.

kan weer niet wachten.. nog 5 nachies slapen ,.... :)
Gepost op: 04/10/2016 08:02