Menu
©

Lauda: "We trekken Nico niet voor"

0 reacties | 1023x gelezen
04-05-2016 22:46

ewald | Niki Lauda van Mercedes heeft de suggesties dat zijn team Nico Rosberg voortrekt ten opzichte van Lewis Hamilton afgedaan als klinkklare onzin.

Bron: ESPN.co.uk

Een slechte start van de eerste twee races en problemen met het hybride deel van de motor in de twee daaropvolgende races, hebben Lewis ervan weerhouden zijn volledige potentieel te benutten dit seizoen. Ondertussen heeft Rosberg in die vier races vier keer weten te winnen, wat resulteert in suggesties in de media dat Mercedes de coureur met nummer 6 voortrekt.

Lauda: "Dat is klinkklare onzin. Ik haat dat soort dingen. We hebben hier 1100 mensen werken die hun uiterste best doen voor allebei de auto's. Als we dat niet doen, hadden we hier nooit hoeven komen. Deze fouten maken we niet met opzet. Het zijn gewoon menselijke fouten die iedereen kan maken en we moeten allemaal de consequenties daarvan dragen en ervoor zorgen dat het niet meer gebeurt. Dat is dan ook wat we gaan doen."

Tijdens de Grote Prijs van Rusland had Hamilton ook last van verlies van waterdruk, waardoor hij rustiger aan moest doen op het moment dat hij inliep op Rosberg. Maar Lauda zei dat de problemen in China en Rusland met de MGU-H hem meer zorgen baren.

Lauda: "Dit soort dingen kan gebeuren als je een motor vervangt. Het zou niet moeten, maar het kan wel. Wat me meer zorgen baart is dat Lewis een nieuwe motor nodig had en dat het probleem zichzelf herhaalde. We hebben alle onderdelen die ermee te maken hebben vervangen, en toch kwam het probleem terug. We moeten kennelijk ergens anders zoeken."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;