Menu
©

Nick Heidfeld in 2011 bij Renault?

9 reacties | 2314x gelezen
25-10-2010 20:51

Misjab |

Renault Team baas Eric Boullier heeft zich uitgesproken dat hij denkt volgende maand rond de Abu Dhabi GP de beslissing voor zijn 2e rijder voor komend seizoen gemaakt te hebben. Hij geeft toe dat Sutil maar ook Nick Heidfeld een goede kans maken op dat stoeltje. Het mooie voor heidfeld is dat zelf als Sutil het stoeltje zou krijgen, ze dan bij Force India een behoefte aan een ervaren rijder zouden hebben en dat hij dan eventueel daar naar toe zou kunnen. De kansen dat Heidfeld weer gewoon op de startgrid staat worden dus steeds groter. Vooralsnog blijkt Sutil de sleutel van het Silly Season in zijn handen te hebben en hangt er veel van zijn keuze af. Naast FI en Renault is hij namelijk ook nog in de race bij Williams, mede door de 5 Miljoen aan sponsorgeld wat hij mee kan brengen.

Bron: Formula-one.speedtv.com & Auto Motor & Sport


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

boogie
Bronze Member

sutil en heidfeld naar renault en dan kubica ferrari! overigens vind ik sutil en ook heidfeld een slechte keus voor renault.

1 25-10-2010 20:57:19
lars75
Diamond Member

Denk dat Heidfeld een uitstekende keus is voor Renault, hij heeft bewezen dat hij Kubica onder druk kan zetten of zelfs de baas is en de samenwerking tussen beiden was meer dan prima.
Ook Sutil zal een aanwinst zijn voor Renault of Williams, mooi is dat hij ook nog eens geld mee kan brengen. Dan zie ik liever Sutil naar Williams gaan dan Maldonado. Heidfeld kan dan naar FIF1 met daar een jonge Paul di Resta naast zich.
Laat H├╝lkenberg dan maar naar Renault gaan, al heeft ie geen geld. Hij is wel beter dan Petrov. Maar met het vertrek van Petrov zullen ook de Russische sponsoren weer vertrekken. Dit zal dan ook niet snel gaan gebeuren helaas.

Dus moet het als volgt:

Sutil met 5 miljoen naar Renault naast Kubica

H├╝lkenberg naar FIF1 met di Resta of Heidfeld naast hem, daar hebben ze het geld niet zo hard nodig

Maldonado dan maar naar Williams naast Bari(stopt hij dan nooit)chello

Petrov en Glock bij Virgin, kunnen ze daar met het geld van Petrov ook nog iets vooruit komen

Lotus met Kovalainen en hopelijk vd Garde (en niet Chandok of Yamamoto), met het RedBull pakket kan het evt potentie hebben

Yamamoto en Chandhok naar HRT, kunnen ze daar ook nog iets met het geld doen.

25-10-2010 21:46:17
O5ZMAN
Rookie

Renault had dit seizoen al niet voor het geld moeten kiezen, maar voor een constante tweede rijder, dan hadden ze zeker meer aansluiting met Mercedes GP gehad in het constructeurskampioenschap. Renault zoekt een rijder die veel punten kan halen en Kubica goed kan bijhouden/onder druk kan zetten. Ik denk dat Heidfeld in dat geval goed zou passen bij Renault (o.a. vanwege de jarenlange samenwerking met Kubica), Sutil zie ik eerder terug in de Mercedes GP.

0 25-10-2010 23:24:48
Deefje
Silver Member

Kubica heeft net verlengd dus is het einde verhaal voor Petrov.Toch jammer dat petrov dus geen 2e kans krijgt.

Heidfeld is een prima coureur maar hij zal niets in te brengen hebben tegen Kubica,want dat is echt een van de betere coureurs van het moment.Ik denk dat voor Sutil hetzelfde geldt.

2 25-10-2010 23:28:10
Misjab
Gold Member

@lars; de tijde dat heidfeld beter was dan kubica zijn denk ik voorbij. De pool heeft daar teveel voor bijgeleerd de laatste tijd. Desalniettemin is heidfeld een goede aanwinst. Bij FI kunnen ze hem t hardste gebruiken denk ik

26-10-2010 03:35:33
bengelke
Gold Member

[quote]Kubica heeft net verlengd dus is het einde verhaal voor Petrov.Toch jammer dat petrov dus geen 2e kans krijgt[/quote]
Ik dacht nogtans dat petrov al heeft verlengd. Boullier is nu wel derover aan't denken, om hem bij virgin te stallen

26-10-2010 06:01:51
;