Menu
©

Martin Whitmarsh bood ontslag aan na Australië

1 reactie | 1139x gelezen
17-04-2009 09:31

Beduc |

Na de inmiddels wel bekende inhaalaktie van Hamilton in Australië en het liegen tegen de stewards daaromheen, had Martin Whitmarsch zijn ontslag aangeboden bij de aandeelhouders. Echter deze aandeelhouders wilden hier niets van weten en zo bleef Martin Whitmarsh dus teambaas bij McLaren.

Bron: Sport.fok.nl/

"Het team maakt de afgelopen weken een interessante tijd mee. Na het weekend in Australië bood ik mijn ontslag aan. Dit verzoek werd echter hartelijk afgewezen," aldus Whitmarsh.

"Dat verzoek bood ik aan aan de aandeelhouders, maar die wezen dat af. In de toekomst ligt de beslissing bij de nieuwe voorzitter Richard Lapthorne. Zoiets is ook niet meer dan normaal. Als men vindt dat ik mijn werk degelijk doe houd ik mijn baan hopelijk en als dat niet het geval is? Dan is het maar zo. Zo hoort het te zijn."

Na de GP van Bahrein op 29 april moet McLaren zich melden bij de World Motor Sport Council in Parijs. Hier zal besloten worden welke maatregels zullen opgelegd worden aan. In 2007 werd het team voor het spionageschandaal bestraft met een boete van 100 miljoen Dollar en werd het geschrapt uit het constructeurkampioenschap.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Als Mclaren fan ben ik blij met Whitmarsh. Ron Denis had nooit aan de aandeelhouder gevraagd of hij mocht blijven, die bleef gewoon zitten alsof er niets aan de hand was. Whitmarsh heeft de juiste acties ondernomen na Australie. Maar als hij opdracht heeft gegeven om te liegen tegen de stewards (iets wat ik niet geloof) dan zou hij de eer aan zichzelf moeten houden en opstappen, met of zonder toestemming van de aandeelhouders.

0 17-04-2009 22:07:16
;