McLaren met nieuwe livery in Spanje (met foto's!)

Gepost door: Schuki op 06-05-2015 13:17 1875x gelezen

De bolides van McLaren zullen in een nieuw jasje gegoten worden voor de Grand Prix van Spanje. Het Britse team zal afstand doen van de chromen kleur die het al enkele jaren voert.

Ron Dennis zei al tijdens de wintertests dat er ergens dit jaar een nieuw uiterlijk zou komen voor zijn auto’s, alleen benadrukte hij toen nog dat het niet alleen voor de looks was. Dat blijkt nu net iets genuanceerder te liggen. Een persvoorlichter wist te melden dat voornamelijk het licht van invloed is op de nieuwe kleurstelling. “We hebben onze livery aangepast om de visuele impact te vergroten. We zullen nu niet alleen in het heldere zonlicht, maar ook in kunstlicht beter gezien kunnen worden. Het resultaat is een dynamische grafietgrijze kleur die samen met McLaren ‘Speedmarks’ wordt aangebracht. Deze kleuren zorgen voor minder reflectie dan onze chroomzilveren kleurstelling”, aldus de woordvoerder. Update! McLaren heeft de officiële foto's van de nieuwe kleurstelling naar buiten gebracht, zo ziet de geverfde bolide eruit:

Dit is de nieuwe #McLaren-livery voor de Grand Prix van Spanje! #SpanishGP pic.twitter.com/8hWgKuFBiV

— Formule1nieuws.nl (@F1NieuwsLive) May 6, 2015

Bron: Autosport.com/Twitter.com

Vorig bericht | Volgend bericht

Alle commentaren zijn eigendom van de posters. Formule1nieuws.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de commentaren.


Reacties op: McLaren met nieuwe livery in Spanje (met foto's!)


JOOZZT
Re: McLaren met nieuwe livery in Spanje (met foto's!)
ik had er toch meer wit in verwacht, maar dan zal die wel te veel lijken op de marussia. Fijn dat ze van het chrome af zijn, werd eens tijd na bijna 20 jaar
Gepost op: 06/05/2015 13:23
cajos
Gepost op: 06/05/2015 18:57
Zorg eerst eens dat die auto echt mee kan doen voor het podium en als er dan tijd overblijft ga je de livery aanpassen.
Gepost op: 06/05/2015 18:57