Booth blij met prestaties Manor F1

Gepost door: Schuki op 22-04-2015 00:51 854x gelezen

Manor-teambaas John Booth zegt dat zijn team trots kan zijn op de prestaties die het behaald heeft tijdens de eerste vier Grand Prix' van het seizoen. In Bahrein wisten de Manor-coureurs voor de tweede achtereenvolgende keer allebei de finish te halen, best een prestatie voor het kleine team.

Zowel Will Stevens als Roberto Mehri wisten de finish te halen tijdens de Grand Prix van Bahrein, wat dit seizoen nog maar een keer eerder gebeurd was. Ondanks dat de Manor F1-bolide, die gebaseerd is op de Marussia van 2014 en aangedreven wordt door de even zo oude Ferrari-motor, niet vooruit te branden lijkt, is Booth tevreden met de progressie die het team geboekt heeft. "We hebben een heel goed weekend gehad in Bahrein. Dat beide coureurs gefinisht zijn was precies de afsluiting die we van de eerste vier races hadden verwacht." "Onze prestaties zijn niet te onderkennen als je ziet waar we vandaan komen", refereert Booth aan de penibele situatie waarin Manor zich halverwege februari bevond. "We gaan nu terug naar Europa met een trots gevoel omdat we zover gekomen zijn. We hebben nog wel wat uitdagingen voor de boeg. Onze coureurs hebben geweldig werk geleverd als je ziet hoe weinig voorbereiding ze gehad hebben. De break van drie weken geeft ons de kans om alle data te evalueren om nog sterker voor de dag te komen in Barcelona."

Bron: F1i.com


Alle commentaren zijn eigendom van de posters. Formule1nieuws.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de commentaren.


Reacties op: Booth blij met prestaties Manor F1


MrWabbit
Re: Booth blij met prestaties Manor F1
Stiekem hoop ik dat dit team weer wat puntjes gaat pakken zodra de nieuwe auto met de nieuwe Ferrari motor komt :) Ik gun het ze van harte!
Gepost op: 22/04/2015 07:57
Jeffrey155
Gepost op: 22/04/2015 18:08
Idd MrWabbit , zou ik ook heel tof vinden! al was het alleen maar omdat Bernie ze dan wat geld moet toe steken
Gepost op: 22/04/2015 18:08
lolipop.be
Re: Booth blij met prestaties Manor F1
Zo zie je maar...
Het team waarvan ik dacht dat ze er als eerste gingen uitliggen is de enigste survivor van de 3.
Overleven is dan misschien wel nog een compliment maar we hebben nood aan de "minardi's"
Gepost op: 22/04/2015 12:16