Menu
©

Daniil Kvyat vereerd met overstap

1 reactie | 1326x gelezen
05-10-2014 05:19

Schuki |

Daniil Kvyat is vereerd met de kans die hij van Red Bull Racing krijgt om het volgend jaar in hun auto te mogen proberen. De jonge Rus mag plaatsnemen bij Red Bull omdat Sebastien Vettel vanochtend aangaf dat hij stopt bij het team waar hij 15 jaar rondgelopen heeft.

Bron: Planet-F1.com

Het silly season draait op volle toeren met vacatures bij onder meer McLaren en Ferrari. Fernando Alonso en Sebastian Vettel zijn de meest in het oog springende coureurs die nog op zoek zijn naar een stoeltje voor 2015. Red Bull Racing heeft de zaakjes op orde na het vertrek van Vettel en teambaas Christian Horner liet er geen gras over groeien. Daniil Kvyat werd direct aangekondigd als vervanger van de uittredend wereldkampioen.

Speciaal
Kvyat werd in de eerste race van dit jaar de jongste coureur die punten scoorde. De prestaties in zijn eerste seizoen trokken de aandacht en nu is hij gepromoveerd naar het 'grote' Red Bull. "Het is een hele speciale zaterdag geweest in Japan, omdat ik te horen kreeg dat ik mag rijden voor Red Bull", aldus de jonge Rus. "Het is een fantastisch gevoel en een goede kans voor mij. Ik voel me vereerd en ik wil Red Bull bedanken voor de kans die ze me geven!"


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

paapmans
Bronze Member

wel goed om te zien dat red bull eerst in hun eigen kweek kijkt ,ipv de coureur bij een ander team weg te kopen.

0 05-10-2014 16:12:18
;